Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #3

Thursday, September 15, 2011

Oh UNIMASku

Assalamualaiikum!

Lama benoooo tak post,stalk blog orang pun tak sempat.haha!
Minggu pertama kelas,kononnya lah kan.Tapi banyak kelas yang cancelled.So enjoylah lepak kat bilik di kolej ni.Satu masalah yang besaq jugak la kan bila aku yang memang terbiasa online like 24/7 ni bila wifi tak sampai ke bilik.Dan bilik aku juga bukan wilayah Celcom..-..- haishh..solusinya,I bought myself a Maxis broadband!Kali ni berdikari,bayar sendiri.hihi.Penting ouh internet.Sekarang ni semua benda kena online.course registration,notes,info,etc.

Minggu lepas,Minggu Aluan Pelajar Unimas.Macam mana?Biasa saja bagi aku.MAP asasi tetap terbaik!Rasa sedih bila kawan-kawan dah lain kolej,lain fakulti.Tambah-tambah yang dapat medic & nursing,kolej betul-betul dekat dengan Hospital Umum Sarawak kat Kuching nuh.Menitis jugak ayaq mata bila tengok depa dah nak berangkat pindah ke sana.Serius aku menangis.Semua tak akan jadi macam dulu.Tapi hidup mesti ke depan,kan?

Oh yaa.nanti,23-25 September akan ada orientasi untuk budak-budak Biotech.I'm looking forward to this!Senior biotech sempoi baq hang.

Sekian,As-Salam. :)